Descriere
Un castron simplu de lemn organic, 2 mânere rotunjite amplasate pe diagonală, o suprafață continuă, potrivită pentru servirea unui singur fel de mâncare sau a unei creații culinare. Dimensiuni: 300*238 mm Greutate: 2300 gr
Atmosfera unei mese este influențată nu numai de estetica meniului servit, ci și de recipientele în care le servim. O farfurie sau platou din materiale naturale va transforma mâncarea servită în ceva și mai apetisant.
Sursă de inspirație - ce să servim în castron
Coaste de miel marinate la grătar
Ingrediente:
- coaste de miel
- busuioc
- rozmarin
- pătrunjel
- 3 căței usturoi
- 1 lămâie
- sare
- piper ulei de măsline 100 mililitri vin alb sec
Mod de preparare:
PAsul 1: Usturoiul se pisează şi se amestecă cu ulei de măsline. Rozmarinul şi busuiocul se taie mărunt. Coaja de lămâie se curăţă, încercând sa nu se ia prea mult din partea albă, apoi coaja de taie felii subţiri. Pasul 2: Toate se adaugă peste usturoi, se condimentează cu piper şi se adaugă 100 ml vin alb sec. Amestecul rezultat se toarnă peste coastele de miel, se acoperă cu folie şi se lasă să stea peste noapte la rece. Pasul 3: A doua zi se pun pe grătarul încins lăsându-le să se rumenească pe ambele părţi. Se servesc fierbinţi.
Sursă: https://www.delicatesa.ro/retete/coaste-de-miel-marinate-la-gratar-2976
Recenzii
Nu există recenzii până acum.