Despre Faboltray și produsele noastre

 

Am început prin a le sculpta manual, iar astăzi, datorită tehnologiei mecanizate realizăm produsele noastre astfel încât să fie uniforme, piesele de veselă să fie exact la fel și adâncimea lor să fie aceeași. Putem crea vase cu forme speciale, unice, și putem realiza produse personalizate la cerere.

Compania noastră se ocupă cu producerea vaselor de lemn din anul 2004.

Clienții noștri includ angrosiști, restaurante și persoane private exigente care se ocupă de gastronomie și care acordă atenție detaliilor la servire. Produsele noastre sunt foarte populare în multe țări europene.

Materialul de bază a platourilor este fagul. Înainte de începerea procesului de fabricație materia primă este ținută în aburi timp de 3 zile și apoi uscată până la un anumit procent. Acest proces durează 10-15 zile.

Astfel, se va preveni deformarea sau crăparea produsului finit.

Oferte unice de preț pentru distribuitori.

Dacă dumneavoastră sau firma dumneavoastră este interesată de cumpărarea unui lot mai mare de produse sau v-ați dori un parteneriat pe termen lung, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la faboltray@gmail.com, pentru a vă putea prezenta oferte unice de preț și condiții avantajoase.

Să avem o bucătărie în armonie cu mediul! Produsele noastre nu conțin substanțe nocive, se descompun mai ușor, bacteriile se depun în număr mult mai mic în comparație cu plasticul, în plus lemnul s-a dovedit a fi antibacterian.

Beneficiile produselor noastre

lemn masiv

100% natural

comanda unui lot mare de produse