Livrare

Timpul de livrare

Comenzile efectuate pe site-ul faboltray.com sunt în general livrate destinatarului în 3-6 zile lucrătoare din momentul comenzii.

Aceasta reprezintă intervalul de timp pentru ambalarea coletului la depozitul nostru (care de regulă are loc în decurs de o zi lucrătoare) și timpul efectiv de livrare al curierului nostru GLS/DPD (5-6 zile lucrătoare în cea mai mare parte a localităților din România).

Prin ”zile lucrătoare” ne referim la intervalul luni-vineri, fiind excluse sărbătorile naționale românești. În cazuri excepționale livrarea poate întârzia din cauze de forță majoră (ex. evenimente atmosferice, greve, etc.). În timpul evenimentelor promoționale de mare anvergură precum Black Friday și Cyber Monday, livrările pot suferi întârzieri.

Costuri de livrare

Taxa de livrare cu curier rapid pentru comenzile din România plasate de persoane fizice, indiferent de numărul sau valoarea produselor este de 20 Ron.

Produsele comandate din afara României pot fi achitate doar prin transfer bancar. În acest caz trebuie să plasați comanda și colegii noștri vă vor contacta pentru a stabili costul și modalitatea de transport.

Unde livrăm?

Produsele cumpărate de pe site-ul faboltray.com sunt livrate la orice destinație din România și UE, în conformitate cu condițiile de mai sus.