Descriere
Castron de lemn în formă de frunză de fag, trei compartimente separate, în prelungirea corpului frunzei se află o tulpină care funcționează ca și mâner al vasului. Dimensiuni: 714*325 mm Greutate: 1600 gr
Vasul în formă de frunză de fag este un accesoriu indispensabil al caselor de vânătoare, deoarece fazanul arată cu adevărat bine dacă este servit astfel lângă focul șemineului!
Sursă de inspirație - ce să servim în castron
File de pui în aluat cu brânză
Ingrediente:
- 4-5 linguri. l. maioneză (orice conținut de grăsime)
- 0,4 kg file de pui
- condimente preferate
- 150 g de brânză tare
- un puțin ulei rafinat
Mod de preparare:
De unde începem? File de pui. Este necesar să se taie în două sau trei părți. Fiecare bucată are o formă rotundă. Luăm în mână un ciocan de bucătărie. Am bătut bucăți de pui. Acum, în curs sunt condimentele tale preferate. Le stropim cu cotletul. Se condimentează cu sare. Fiecare bucată este acoperită cu maioneză. Apoi îl scoatem o jumătate de oră. În acest timp, fileul de pui va fi marinat. Avem formularul pentru coacere. Fundul inferior al acestuia trebuie unsat sau uns. Am scos piesele cioplite. Ele sunt situate aproape una de cealaltă. La urma urmei, în procesul de coacere, carnea se va micșora puțin. Brânză mănâncă cu o răzătoare. Prăjiți-le cu fiecare bucată de pui. Preîncălziți cuptorul. Temperatura recomandată este de 180 ° C. Formularul împreună cu conținutul este trimis la cuptor. După 30 de minute file de pui în aluat brânza va fi gata. Poate fi consumată sub orice formă – cel puțin într-o frigă, deși fierbinte. Ne dorim tuturor un apetit plăcut!
Sursă: https://olnafu.ru/alimente-%C8%99i-b%C4%83uturi/156738-file-de-pui-%C3%AEn-aluat-cu-br%C3%A2nz%C4%83-re%C8%9Bete-de-g%C4%83tit.html
Dorina (proprietar verificat) –
Sunt exact că în prezentare,merita bani,sunt și foarte promti