Descriere
Cu laturi dreptunghiulare, rotunjite pe diagonală, compartiment unic, cu mânere laterale, așezate pe diagonală și pătrate, potrivit pentru servirea unui singur fel de mâncare, dar și pentru servirea unei creații culinare. Dimensiuni: 430*230 mm Greutate: 500 gr
Această farfurie din lemn evocă aromele meselor întinse ale cabanelor de vânătoare din mijlocul pădurii, orice fel de carne poate fi servită corespunzător pe un pat bogat de legume.
Sursă de inspirație - ce să servim în castron
Piept de pui crocant
Ingrediente:
- piept de pui dezosat / 1 buc
- ouă / 2 buc
- faină albă / 100 g
- fulgi de porumb / 200 g
- boia ardei dulce sau iute / 1 linguriță
- sare / 1 linguriță
- ulei pentru prajit / 300 ml
Mod de preparare:
Pas 1: Spălăm pieptul de pui și îl tăiem fâșii cam de 2 cm grosime. Dăm bucațile de pui prin făină amestecată cu sare și boia.
Pas 2: Batem ouăle bine cu un praf de sare și dăm puiul prin ele, după acesta și în fulgii de porumb mărunțiți.
Pas 3: încingem tigaia cu ulei și punem bucățile de pui la prăjit pe ambele părți până se rumenesc frumos.
Pas 4: Se pot servi atât calde cât și reci, cu diverse garnituri și cu o maioneză cu usturoi.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.